Celebrations met beperkt bezoekersaantal

Afgelopen maanden hebben we door de coronacrisis alleen Online Celebrations kunnen uitzenden. Dankzij het ‘Hart voor het Huis’ offer en dankzij het Mediateam waren we afgelopen zondag in staat om voor het eerst een livestream te verzorgen met een aantal van onze leiders in de zaal. 

Ik ben blij dat ik in deze nieuwsbrief mag aan kondigen dat ook jij weer onze samenkomsten kunt bezoeken. Helaas kunnen we door de anderhalve meter maatregel nog niet allemaal tegelijk naar de samenkomst komen, maar we hopen dat iedereen toch de komende maand een keer kan komen.

Hoe gaat het in z’n werk?

  • Via onderstaande button kom je in ons ticketsysteem. Je kunt je hier aanmelden voor een Celebration.
  • Om iedereen gelijke kansen te geven om een Celebration bij te wonen kun je je maar voor 1 Celebration per keer aanmelden. Nadat deze Celebration is afgelopen kan er een nieuwe reservering worden gedaan. 
  • Let op! Aanmelden gaat per persoon, dus iedereen zal afzonderlijk met zijn/haar e-mailadres zich moeten aanmelden. 
  • Kinderen (Little Heroes, Little Saints en New Gen) hoeven niet aangemeld te worden; zij hebben hun eigen samenkomst in het woonhuis bij de kerk en hoeven dus geen stoel in de zaal te reserveren. Kinderen moeten voor de Celebration gebracht worden naar het woonhuis (Schaesbergerweg 134) en ook na de Celebration daar weer worden opgehaald.

Bij het bezoeken van de Celebration is het belangrijk dat je kennis neemt van ons coronaprotocol en de richtlijnen van het RIVM en de aanwijzingen van onze coördinatoren opvolgt.

Namens het oudstenteam,

Remco de Zwart
Voorganger