Coronavirus update

Laatste update: 13-11-2021 12:15

Maatregelen n.a.v. persconferentie vrijdag 12 november 2021

In het kort:

  • Door de anderhalve meter maatregel staan de stoelen in onze kerkzaal weer op afstand van elkaar. Daardoor is het nodig om vooraf te reserveren als je de Celebration op zondag wilt bezoeken, vanwege onze beperkte capaciteit.
  • Bij binnenkomst en bij het verlaten van het kerkgebouw, en bij verplaatsingen het verzoek om een mondkapje te dragen (geldt niet voor kinderen onder de 12 jaar).
  • We schenken geen koffie en thee na de dienst. We willen je vragen om na de Celebration de kerkzaal te verlaten.
  • Bij klachten vragen we je thuis te blijven en online de dienst te volgen.

Volledige update COVID-19 namens het oudstenteam:

We hadden gehoopt de 1,5 meter samenleving achter ons te kunnen laten, maar tijdens de persconferentie hebben we gehoord dat de 1,5 meter weer verplicht is op plaatsen waar geen coronapas gevraagd wordt. Om die reden zal vanaf morgen onze zaal dus weer in de 1,5 meter opstelling terug gebracht worden. Dit bovenop de maatregelen die we na de vorige persconferentie al genomen hebben. We begrijpen dat er na de dienst behoefte is aan fellowship, maar in de praktijk zien we dat het niet te doen is om dit op anderhalve meter te doen. Daarom verzoeken we iedereen na de Celebration het gebouw te verlaten. 

Reserveren
Gezien de beperkte ruimte die wij hebben in onze kerkzaal, betekent dit helaas ook dat wij weer moeten werken met een reserveringsysteem. 

Reserveer via: registratie.resoundchurchparkcity.com
Mocht je problemen ervaren met reserveren, maar toch willen komen, laat het ons even weten, dan zoeken we naar een oplossing. Stuur ons een bericht via het contactformulier op onze website. 

We zullen binnenkort een paar aanpassingen doen in het reserveringssysteem waardoor minder gegevens ingevuld hoeven te worden en je ook voor anderen makkelijk kunt reserveren. Dit is met name voor gezinnen prettig. 

Gezien bovenstaande hebben we besloten de worship night niet door te laten gaan.

Wij begrijpen dat dit geen leuk bericht is, maar we hopen wel op jullie begrip. Juist in Limburg zijn de besmettingen het hoogst en dreigen de IC’s op code zwart te komen. We hebben als kerkgemeenschap altijd onze verantwoordelijkheid genomen en dat doen we nu ook weer. 

Doordeweekse activiteiten
Rob, Peter en Remco zullen binnenkort weer weer live gaan op facebook met een overdenking en voorbede tijdens de 3 weken van gedeeltelijke lockdown. Houd onze Facebook pagina in de gaten.

De circle groups die momenteel gaande zijn kunnen doorgaan, met in achtneming van anderhalve meter. Dit geldt ook voor de gebedsochtend en de next steps middagen.  

Kinderen en jongeren hoeven in het onderwijs geen 1,5 meter afstand van elkaar te houden, dus de maatregelen hebben geen gevolgen voor het jeugd- en kinderwerk. De leidsters zullen wel zoveel mogelijk afstand houden.

Blijf verheugd, blijf bidden en blijf dankbaar
De bijbel zegt in: 1 Thessalonicenzen 5:16-18 “Wees altijd verheugd, bid onophoudelijk, dank God onder alle omstandigheden, want dat is wat hij van u, die één bent met Christus Jezus, verlangt.” Laten we als gemeente doen wat Paulus in dit vers zegt. Er voor kiezen om ons toch te verheugen in de Heer. Hij is de bron van onze blijdschap. Om teblijven bidden voor ons land, de overheid, de zorg, ondernemers, de zieken en nabestaanden van overledenen. Om te blijven bidden voor elkaar, voor onze kinderen, voor onze ouderen, voor onze leiders en voor de gemeente. 

En laten we kiezen voor dankbaarheid in deze fase van de Corona crisis. Dankbaar dat we toch nog fysiek samen kunnen komen, dankbaar zijn dat we live stream hebben en dankbaar dat we een God dienen die alles onder controle heeft en die altijd blijft bouwen aan Zijn kerk!

Laten we samen sterk zijn en door samen kerk te zijn. Ook nu! Juist nu!

Hulp nodig?

Er is een speciaal team dat zorg heeft voor onze ouderen en kwetsbaren. Zij houden telefonisch contact en zorgen waar nodig voor ondersteuning. Neem contact met ons op als er iemand in je omgeving is die hier behoefte aan heeft of als je zelf behoefte hebt aan contact.