Onze leiders

Remco de Zwart werd in januari 2010 voorganger van ParkCity Church (sinds 1 maart 2020 Resound Church Parkcity). Remco is getrouwd met Mireille en samen hebben ze drie kinderen: Nyomi, Phebe en Joshua. Remco leidt samen met het oudstenteam de gemeente. Daarnaast maakt Remco deel uit van het wereldwijde oudstenteam van Resound Church.

Remco is ook een veelgevraagd spreker in Nederland en België; met name voor jeugd en tieners. Hij staat ook wel bekend als de rappende pastoor en hij is auteur van de boeken ‘Hartbewaking’ en ‘Zichtbaar’. Mireille heeft een passie voor mensen en vooral voor singles. Ze vindt niets mooier dan als twee mensen samengevoegd worden door God. Daarnaast is ze een gepassioneerd voorbidster en is ze betrokken bij de dansgroepen in onze kerk.

Wereldwijde leiderschapsteam
Het internationale leiderschapsteam bestaat uit Luke Reid (oprichter Resound Church en voorganger van Resound Church Sydney), Dave Schaal (interim voorganger Resound Church Denver) en Dave Crocker (assistent voorganger Resound Church Sydney). Samen geven ze leiding aan de wereldwijde Resound beweging die erop gericht is om op meer plekken, meer mensen te bereiken.