In Resound Church zijn we super blij met alle kinderen die met hun ouders mee komen. Sterker nog, we zien kids als de leiders van vandaag en morgen! Hun kinderlijke manier is echt een voorbeeld om te geloven en zo de relatie met Jezus op te zoeken. Om de woorden van Jezus zelf te gebruiken: “Als je niet verandert en net zo wordt als de kinderen, zal je nooit in het Koninkrijk van de hemelen komen. Wie zichzelf zo eenvoudig en klein vindt als een kind, is de grootste in het Koninkrijk van de hemelen. Wie zoʼn kind met open armen ontvangt, uit liefde voor Mij, ontvangt Mij”. Daarnaast wilde Jezus dat de kinderen bij Hem mochten komen. Omdat wij Jezus volgen en Hem als ons voorbeeld zien, vinden we het belangrijk om, aan de kids die op zondag komen, een eigen Celebration aan te kunnen bieden.

Elke zondag hebben de kids een eigen Kids Celebration. Deze wordt door een enthousiast kidsteam verzorgd. De kinderen worden in drie groepen verdeeld:

  • Little Heroes – kids van 1 t/m 3 jaar.
  • Little Saints – kids die op de basisschool zitten, van groep 1 t/m groep 4.
  • New Generation – kids die op de basisschool zitten, van groep 5 t/m 8.

Tijdens deze Kids Celebrations worden verschillende thema’s behandeld, waarbij God de Vader, Jezus en de Heilige Geest centraal staan en waarbij het uitgangspunt is dat ieder kind geliefd is in de ogen van God. Ieder kind is welkom bij God en Hij heeft voor ieder kind een eigen plan.

Nieuwsgierig geworden? Ieder kind is van harte welkom bij de Kids Celebration! Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Little Heroes Team

Ilona

Ilona

Kinderleidster Little Heroes
Djessa

Djessa

Hulptiener Little Heroes
Febe

Febe

Hulptiener Little Heroes
Sanne

Sanne

Hulptiener Little Heroes

Little Saints Team

Djanira

Djanira

Teamleidster & Kinderleidster Little Saints
Lars

Lars

Hulpleider Little Saints
Alyshia

Alyshia

Kinderleidster Little Saints
Gloria

Gloria

Kinderleidster Little Saints
Kimberly

Kimberly

Kinderleidster Little Saints
Tyeisha

Tyeisha

Kinderleidster Little Saints

New Gen Team

Musa

Musa

Coördinator ParkCity Kids & Kinderleider New Generation
Pierre

Pierre

Kinderleider New Generation
Gabriël

Gabriël

Hulptiener New Generation