Wat kan ik verwachten?

Voorafgaand aan de Celebration
Hoewel ons adres Schaesbergerweg 136 is, kun je de kerk het beste betreden via de hoofdingang aan de Spoordamstraat. Er is voor de hoofdingang ook een grote parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren. (momenteel niet vanwege werkzaamheden). Als er nog vragen zijn, dan staat het welkomstteam voor je klaar. Kinderen kunnen voor de Celebration begint naar hun eigen samenkomst. Voor meer informatie over ons kinderwerk, klik hier.

De Celebration
De Celebration begint met een welkomstwoord van de host (die ook de live stream kijkers op Facebook, Youtube en Churchonline welkom heet). Daarna zet de band het eerste lied in. De band bestaat uit een drummer, (bas)gitarist, pianist en zanger(s)essen. Ze beginnen vaak met een up-tempo nummer gevolgd door twee rustigere aanbiddingsliederen. Er wordt geklapt, gedanst en handen worden omhoog geheven (voor vragen hierover ga naar het tab veelgestelde vragen). Iedereen is vrij om God te aanbidden op de manier die bij hem of haar past. Je hoeft dus niets, maar mag zijn wie je bent. De tekst van de liederen wordt op een groot scherm vertoond. Engelse liederen hebben een Nederlandse vertaling.
Vervolgens komt een van de leiders van de kerk het podium op voor een tijd van gebed en een moment om te geven. Alles wat we doen in Resound Church draait op giften en vrijgevigheid van mensen. Geven kan via de website, via de Givt app en contant (aan het einde van de Celebration staan collectebakken bij de uitgang). Als gast hoef je uiteraard niets te geven, je mag het gerust aan je voorbij laten gaan. Daarna wordt er een preek gehouden door de voorganger of een andere leider van de kerk. Na iedere preek wordt mensen de gelegenheid gegeven om een persoonlijke keuze voor Jezus te maken. Ook kan het wel eens voorkomen dat mensen na de preek naar voren kunnen komen voor persoonlijk gebed.
De dienst eindigt met de laatste mededelingen en nieuws over activiteiten in de kerk door de host. We sluiten de Celebration af met een lied.

Na de Celebration
Als de Celebration is afgelopen, is er de gelegenheid om gezellig met elkaar koffie en thee te drinken. De koffie en thee zijn voor iedereen gratis.